Over mij

Geboren op 19 April 1978 in Amersfoort. En al vroeg geïnteresseerd in computers. Op mijn 10de heb ik leren programmeren in Basic. Vele uren heb ik achter de pc gezeten om mijn eigen digitale Ferrari catalogus te maken. Een groot succes, één gebruiker, ikzelf! Door mijn interesse in programmeren ben ik bij De Jonge Onderzoekers gegaan. Daar heb ik mij kunnen verbazen over hele jonge programmeer talenten die al hele spellen konden programmeren in pascal of C++. Zover ben ik echter nooit gekomen.

Op mijn 16de onverwachts verhuist naar Rotterdam en daar naar het MBO gegaan. Een tijd minder met computers en zoekende naar mijn plek in de grote stad. Na een zoektocht naar een geschikte vervolg-opleiding kwam ik bij een 1 jarige MBO ICT opleiding. Dit bleek een gouden greep. En zo rolde ik de IT in.

Mijn eerste werkgever, Centric, detacheerde mij bij de Gemeente Rotterdam. Daar kwam ik uiteindelijk ook in dienst als Applicatiebeheerder.

Na een aantal jaren, inmiddels woonde ik op mijzelf, ontmoette ik mijn vrouw, Daniëlle. Ik verhuisde van Rotterdam naar Krommenie. We gingen trouwen en kregen onze zoon, Mischa. En weer een aantal jaren later een dochter, Ninthe. In die tijd was ik begonnen bij Tele2 in Amsterdam. Eerst als Application Manager en toen als Process Manager. En de laatste jaren de stap gemaakt van IT naar de commerciële afdeling en daar als Process Manager (Customer Journey Expert) en Scrum Master verder gegaan.

Naast IT ben ik veel bezig met mijn gezin. Samen eropuit of gewoon gezellig thuis een spelletje spelen. En als ik de tijd heb zit ik vaak aan de Lego. Heb inmiddels al een aardige verzameling opgebouwd.

Ik ben een open en leergierig persoon die zich ten volle inzet om samen met een team successen te behalen. Een harde werker en voor mij gaat het teamresultaat boven mijn eigen rol. Ik pak graag elke rol op waar ik anderen en het team succesvoller kan maken. Klantgericht en altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering.

De afgelopen jaren heb ik dit ook gedaan in diverse rollen zoals Scrum Master en Customer Journey Expert. Hierin ben ik veel bezig geweest met het vertalen van klantwensen naar concrete userstories, maar ook veel aandacht voor de samenwerking met beheer.

Daarnaast ben ik praktisch ingesteld. Het zoeken naar oplossingen is iets wat ik van nature doet en zal dan ook geen uitdaging uit de weg gaan. Obstakels zijn er om overwonnen te worden.